Main Content

NAJLEPŠÍ SVETOVÝ FUTBAL JE NA DIGI

piatok, 16. august 2019 12:33 | Autor: Sport7 sk

Najlepší svetový futbal
Najlepší svetový futbal | zdroj: Digi Sport

Na štyroch kanáloch DIGI SPORT a novom programe PREMIER SPORT čaká na divákov to najlepšie zo svetového futbalu! Španielska LaLiga, talianska Serie A, nemecká Bundesliga a obľúbená anglická Premier League aj na ďalšie tri sezóny, tvoria jedinečnú futbalovú ponuku jesennej kampane DIGI Slovakia.

HORÚCA FUTBALOVÁ JESEŇ

Okrem najprestížnejších futbalových líg sa pravý fanúšik poteší  navýšenému počtu vysielaných zápasov z najvyššej anglickej súťaže. Divákov čaká 232 zápasov Premier League každú sezónu a k tomu zaujímavé duely zo škótskej Premiership a anglickej Championship. Všetko nasvedčuje tomu, že táto futbalom nabitá jeseň bude naozaj horúca!

NAJVIAC ŠPORTU UŽ V ZÁKLADNOM BALÍKU

Zákazníci si môžu vychutnať až 11 športových HD kanálov, plus 54 rodinných programov už v základnom balíku za stále nezmenených 9,60 € mesačne. Pri využití jesennej kampane zákazníci ušetria na inštalácií služby aj na satelite, ktoré dostávajú ZADARMO! Zákazníkov káblovej televízie poteší 50% zľava na 3 až 6 mesiacov.  V ponuke nájdete aj výhodné cenové balíčky Internet + TV.

BALÍČEK EXTRA HU+ ZA 1€ MESAČNE

Na prvých 1 000 záujemcov o balíček maďarských programov čaká akciová ponuka! Až 36 programov môžu na satelitnej televízii sledovať iba za 1€ mesačne na prvých 12 mesiacov.

Viac informácií o kampani sa dozviete na tomto linku.