Main Content

VIDEO: Podvedená Chelsea? Adrian nestal pri rozhodujúcej penalte na čiare

Ospevovaná nová posila The Reds Adrián sa pri poslednej penalte, ktorá rozhodla o triumfe Liverpoolu nad Chelsea v penaltovom rozstrele o Superpohár UEFA,  pravdepodobne dopustil porušenia pravidiel. Ako ukazujú opakované zábery a fotografie z brány, Adrian podľa všetkého už nemal v čase strely Tammyho Abrahama ani jednu zo svojich nôh na bránkovej čiare. Penalta sa mala teda zrejme opakovať.

Fotografia z brány
Fotografia z brány | zdroj: Google

 

Náš youtubeOdoberať