Main Content

Mourinho varuje Joaa Felixa: Pred zodpovednosťou sa neschová

štvrtok, 15. august 2019 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Joao Felix, Atletico Madrid
Joao Felix, Atletico Madrid | zdroj: Instagram

José Mourinho momentálne nikde netrénuje, ale o to radšej komentuje rôzne futbalové udalosti. Najnovšie sa rozrozprával o Joaovi Felixovi, mladom talente Atlética Madrid.

José Mourinho využíva, že má bez trénovania množstvo času na komentovanie aktuálneho futbalového diania a médiá mu rady dávajú slovo, pretože vedia, že si neberie servítku pred ústa.

The Special One sa najnovšie vyjadroval na adresu iba 19-ročného mladíka Joaa Felixa, ktorý je letnou posilou Atlética Madrid. Rojiblancos do jeho príchodu investovali 126 miliónov eur a urobili z neho jedného z najdrahších hráčov celej histórie.

„Má pred sebou výzvou, pretože je nesmierne talentovaný, a pretože klub doňho investoval obrovskú čiastku. Myslím si, že zodpovednosti, ktorá ho čaká, neujde. Nezáleží na tom, či má 18, 20 alebo 25 rokov,“ hovorí Mourinho. 

„Momentálne záleží na tom, že je talentovaný a musí prijať zodpovednosť. Atlético Madrid investovalo do posíl, čo im pridáva záväzok, že musia bojovať o úspechy v Lige majstrov aj v La Lige. Je jasné, že favoritmi ostávajú Barcelona a Real Madrid,“ pokračoval.

„Atlético hralo posledné roky bez zodpovednosti, ale investovali skutočne veľa. Je na čase povedať – sme tu, sme veľké a chceme vyhrávať,“ dodal.