Main Content

TRANSFER NEWS (14.8.): Hviezda ku Škrtelovi? Zabudlo PSG na Dúbravku?

streda, 14. august 2019 10:21 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mangala vo Valencii

Manchester City prišiel o stopéra Eliaquima Mangalu, ktorý sa definitívne rozlúčil so Sky Blues. Mangala natrvalo odchádza do španielskej La Ligy, kde sa na zmluve dohodol s Valenciou. Prestúpil ako voľný hráč.

Barca má mečbal

FC Barcelona má podľa dostupných správ mečbal v rokovaniach o brazílskeho útočníka Neymara. Predstavitelia katalánskeho giganta boli osobne v Paríži, aby PSG presvedčili o prestupe jednej z najväčších futbalových súčasnosti. Rokovania budú pokračovať vo štvrtok. 

Nový brankár PSG?

Vedenie francúzskeho majstra Parížu Saint-Germain sa podľa talianskych novín zaujíma o talentovaného brankára Gianluigiho Donnarummu, ktorý je stále gólmanom AC Miláno. Lákadlom by preňho mohla byť Liga majstrov. PSG donedávna sledovalo aj Slováka Martina Dúbravku z Newcastlu United.

Coutinho do Nemecka?

Brazílčan Coutinho by mohol na poslednú chvíľu odísť do nemeckej Bundesligy, kde o jeho služby prejavil záujem Bayern Mníchov. FCB sa chce pred koncom prestupového obdobia posilniť, pričom prvou voľbou je práve záložník FC Barcelona.

Spurs bojujú o Eriksena

Tottenham Hotspur ako klub Premier League už nemôže kupovať nových futbalistov, ale i napriek tomu Spurs zvádzajú veľký transferový boj. Kohúti robia totiž čo môžu, aby si udržali dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena.

Sturridge ku Škrtelovi?

Daniel Sturridge, ktorý po výhre v Lige majstrov opustil Liverpool a stále nemá nový klub, možno zamieri do talianskej Serie A. Záujem o služby tohto Angličana má účastník Ligy majstrov Atalanta Bergamo. Klub, ktorý získal aj Slováka Martina Škrtela.