Main Content

TRANSFER NEWS (13.8.): Neymara vyháňajú, Ribéry do Serie A?

utorok, 13. august 2019 08:03 | Autor: Jakub Vaverka

Frank Ribéry
Frank Ribéry | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Vertonghen na odchode

Očakáva sa, že do konca letného prestupového obdobia opustí Jan Vertonghen Tottenham Hotspur. Podľa všetkého už nefiguruje v plánoch argentínskeho trénera Mauricia Pochettina, ktorý sa zmieril s jeho prestupom. Vertonghen sa aktuálne nenachádza ani na súpiske Kohútov pre anglickú Premier League.

Fanúšikom došla trpezlivosť

Fanúšikom PSG došla trpezlivosť s Neymarom. Počas nedeľného zápasu Ligue 1 proti Nimes opakovane skandovali pokriky, v ktorých sa vulgárne vyjadrovali na Brazílčanovu adresu a odkázali mu, aby definitívne vypadol z klubu. Pre niekdajšieho hráča FC Barcelona podľa všetkého nie je cesty späť.

90M + Bale

Real Madrid sa údajne pokúsil zlanáriť Neymara za deväťdesiat miliónov eur a Garetha Balea, ale takúto ponuku vedenie Parížu Saint-Germain odmietlo. Očakáva sa, že celková cena za brazílskeho útočníka sa nakoniec vyšplhá nad 200 miliónov eur.

Coutinho ostane

Barcelona má v pláne zaradiť Philippea Coutinha na súpisku pre Ligu majstrov, čo len podporuje šumy o tom, že brazílsky reprezentant v letnom prestupovom období z klubu neodíde a pobije sa o svoje miesto v zostave Kataláncov. 

Puig má ponuky

Talentovaný stredopoliar Riqui Puig má údajne v tomto momente na svojom konte niekoľko ponúk na ročné hosťovanie. Barcelonský talent sa zrejme nedostane natrvalo do prvého mužstva FCB, pričom zrejme bude rozumnejšie, ak bude hosťovať v La Lige, ako keby mal hrať za katalánsku rezervu v druhej najvyššej súťaži.

Ribéry a Fialky?

Francúzsky veterán Franck Ribéry, ktorý je po konci v nemeckom Bayerne Mníchov bez zmluvy, by mohol zamieriť do talianskej Serie A. Na Apeninskom polostrove sa má podľa novinára Gianlucu Di Marzia o jeho služby zaujímať AFC Fiorentina.