Main Content

TRANSFER NEWS (12.8.): Jamés, Neymar, Sané či Dybala

pondelok, 12. august 2019 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Leroy Sané
Leroy Sané | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sané neodíde

Po tom, čo sa Leroy Sané dlhodobo zranil v Community Shield proti Liverpoolu, je nereálne, že v letnom prestupovom období zmení dres. Nemeckého mladíka z Manchestru City dlhodobo sleduje Bayern Mníchov, ktorý sa ale aktuálne sústreďuje na Garetha Balea z Realu Madrid.

Jamés SSC neposilní

Jamés Rodriguez, ktorý je naďalej na odchode z Realu Madrid, podľa dostupných správ do talianskej Serie A neodíde. Na Apeninskom polostrove sa o kolumbijského reprezentanta eminentne zaujímal SSC Neapol. 

Dybalov odchod?

Tréner Juventusu Turín Maurizio Sarri priznal, že pre veľkú šírku kádra sa niektorí hráči nezmestia na súpisku pre Ligu majstrov, pričom jedných z hráčov, ktorí si v skupine Champions League nezahrajú môže byť aj Paulo Dybala. To podporuje špekulácie o jeho možnom odchode inam.

Neymar aspoň za 200

Aj keď je teraz najväčším favoritom na získanie Neymara Real Madrid, Paríž Saint-Germain odmieta byť na Brazílčanovom odchode stratový. Ak aj áno, tak minimálne. PSG vraj od Bieleho Baletu požaduje minimálne 200 miliónov eur. 

Neymar nenastúpil

Špekulácie o tom, že rokovania o Neymarovom odchode pokročili, podporuje aj fakt, že brazílsky reprezentant nenastúpil v rámci prvého kola novej sezóny Ligue 1, v ktorom PSG hostilo Nimes. Hráč už podľa dostupných informácií za Paríž nenastúpi.

Pogbov otáznik

Paul Pogba po výhre Manchestru United nad Chelsea (4:0) v médiách priznal, že špekulácie okolo svojej osoby nerieši, ale pripúšťa, že ohľadom jeho budúcnosti visí otáznik. Povedal ale, že ten tam bude vždy. Diabli Francúza odmietajú predať nevýhodne.