Main Content

TRANSFER NEWS (11.8.): Trápny Juventus, Neymar a Real, Bale a Bayern, problémy LFC

nedeľa, 11. august 2019 13:18 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Liverpool hľadá brankára

Po tom, čo sa zranil brazílsky brankár Alisson, rieši vedenie Liverpoolu FC brankársku otázku. K dispozícii je totiž len Adrian. Prísť by údajne mohol gólman menom Andy Lonergan, ktorý bez zmluvy, a teda ho klub môže získať aj po uzavretí prestupového okna.

Eriksen by mal ostať

Analytik Jamie Redknapp si myslí, že ak chce byť Tottenham Hotspur v tejto sezóne úspešný, mal byť zabojovať o zotrvanie dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena. Eriksena sleduje niekoľko veľkoklubov, ale Redknapp si myslí, že na hru Kohútov má veľmi dôležitý vplyv. 

Real Madrid favoritom

Barcelona mala dokonať návrat Neymara na Camp Nou, ale aktuálne to vyzerá, že všetko bude inak. Bleacherreport, Le Parisien a Marca píšu, že favoritom na získanie Neymara je nečakane Real Madrid a celá vec bude uzavretá už čoskoro.

Bale a Bayern?

Trápiaci sa Gareth Bale, ktorý nemá v Reale Madrid budúcnosť, by sa mohol sťahovať do nemeckej Bundesligy. Záujem prejavil nemecký šampión Bayern Mníchov, ktorý sa chce pred štartom ligy ešte posilniť v ofenzíve. 

Trápna situácia Juve

Tréner Juventusu Turín Maurizio Sarri nie je spokojný s prestupovou politikou Starej Dámy. Pred uzavretím súpisky pre Ligu majstrov totiž musí škrtnúť zo svojho kádra až šesť futbalistov, čo je podľa neho vyslovene trápne. Sarri si prial, aby klub predal viacerých futbalistov.

Ďalšia ponuka za PP

Juventus Turín v úvode nového týždňa pripraví pre Manchester United novú ponuku na získanie francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. Pogba je naďalej spájaný s odchodom z Old Traffordu, ale klub ho odmieta predať pod cenu.