Main Content

Martin Škrtel na lane klubu zo Serie A: Zahrá si Ligu majstrov?

streda, 7. august 2019 09:36 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Škrtel
Martin Škrtel | zdroj: TASR

Martin Škrtel má 34 rokov, ale stále má futbalovo čo ponúknuť. Po vypršaní zmluvy v tureckom Fenerbahce je voľným hráčom, ale čoskoro by sa táto situácia mohla zmeniť.

Martin Škrtel aktuálne nevie, kde bude pokračovať vo svojej kariére. Záujem o jeho služby bol v anglickej Premier League či v škótskej lige, kde ho chcel získať jeho niekdajší spoluhráč Steven Gerrard, momentálne tréner Glasgowu Rangers.

Momentálne to vyzerá, že bývalý obranca Liverpoolu by sa mohol sťahovať do Talianska. Na Apeninskom polostrove majú slovenských stopérov v obľube, veď Milan Škriniar je hviezdou Interu Miláno a Denis Vavro posilou rímskeho Lazia. 

"O získaní Martina Škrtela rokuje Atalanta Bergamo. Účastník Ligy majstrov chce získať bývalého obrancu Liverpoolu, ktorý je bez zmluvy," informuje talianska verzia Sky

"Klub si premiérovo zahrá Ligu majstrov a potom, čo predal Gianlucu Manciniho do AS Rím, potrebuje nového stredného obrancu," píšu. Voľba pritom mala padnúť na slovenského stopéra, ktorý naposledy obliekal dres Fenerbahce Istanbul.