Main Content

TRANSFER NEWS (5.8.): Spurs nakupujú. Kto opustí Barcelonu?

pondelok, 5. august 2019 09:55 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Posila za 58M

Tottenham Hotspur je krôčik od získania ďalšej zaujímavej posily. Mal by ňou byť ospevovaný Giovani Lo Celso zo španielskeho Realu Betis, ktorého Kohúti sledujú už niekoľko týždňov. Spurs si na jeho kúpu vyčlenili 58 miliónov libier.

Cancelo dnes

Správy z Talianska sa zhodujú, že Manchester City získa obrancu Joaa Cancela z Juventusu Turín už dnes. Okrem toho, opačným smerom by mal ako súčasť dohody putovať brazílsky krajný obranca Danilo. 

Dybala United neposilní

Prestup Paula Dybalu do Manchestru United bol na spadnutie, ale Red Devils včera ukončili záujem o tohto zakončovateľa Juventusu Turín. Problémom bolo, že Argentínčan mal príliš vysoké platové požiadavky.

Lukaku a Inter?

Inter Miláno je po niekoľkotýždňovej odmlke späť v hre o belgického zakončovateľa Romelu Lukakua. Lukaku bol spájaný s odchodom do Juventusu Turín, ale aktuálne to vyzerá, že by mohol vymeniť Manchester United sa milánsky Inter. 

Ešte jedna posila

Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu povedal, že do konca prestupového obdobia získajú Katalánci ešte jednu posilu. Včera predstavili obrancu Juniora Firpa z Realu Betis, ktorý prišiel za 18 miliónov eur, pričom ďalších 12 miliónov tvoria bonusy.

Veľa záložníkov

Je reálne, že do začiatku novej sezóne opustí niekto zo stredu poľa Barcelonu. Naznačil to tréner FCB Ernesto Valverde, ktorý povedal, že momentálne má v zálohe až príliš veľa futbalistov. Hovorí sa o možných hosťovaniach pre Coutinha a Puiga.