Main Content

UFC rieši návrat McGregora: V akcii ho môžeme vidieť už tento rok

piatok, 2. august 2019 08:39 | Autor: Jakub Vaverka

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: TASR

Írsky MMA bojovník Conor McGregor súťažne nezápasil od konca minulého roka, kedy prehral s Rusom Khabibom Nurmagomedovom. Aktuálne to vyzerá, že tento rok by sme ho opäť mohli vidieť v kolotoči UFC. 

Conor McGregor vystrelil do výšin UFC na podujatí UFC 194, kde porazil brazílskeho šampióna Josého Alda. Knokautoval ho za 13 sekúnd a získal svoj vytúžený titul. Odvtedy The Notorious prešiel dlhú cestu.

Aj dnes je najväčšou hviezdou sveta MMA. Osudovo, práve Aldo by mohol byť vstupenkou McGregora k návratu do oktagonu. Naposledy totiž Ír bojoval v októbri s Khabibom Nurmagomedovom na podujatí 229 a suverénne prehral.

Odvtedy nenastúpil. Mal dištanc od UFC, bol zranený. Všetko ale nasvedčuje tomu, že čoskoro ho opäť v UFC uvidíme. „Rokuje sa o návrate McGregora do oktagonu. Rieši sa zápas Conora a Josého Alda na UFC 244,“ napísali TalkMMA.

Podujatie UFC 244 je na programe v novembri v New Yorku v Madison Square Garden. Conor sa chce vrátiť do súťažného kolotoča víťazstvom, Aldo túži po odvete s írskym bojovníkom už roky.