Main Content

Hodnotenia Trnavčanov po trpkom vypadnutí z Európskej ligy

štvrtok, 1. august 2019 23:07 | Autor: TASR

FC Spartak Trnava
FC Spartak Trnava | zdroj: TASR

Trnava 1. augusta (TASR) - Futbalisti FC Spartak Trnava nepostúpili do 3. predkola Európskej ligy UEFA 2019/2020.

Po minulotýždňovej prehre 0:2 na pôde Lokomotivu Plovdiv síce zverenci Ricarda Cheua vo štvrtkovej odvete na Štadióne Antona Malatinského zvíťazili 3:1, ďalej ich však nepustil inkasovaný gól od Alena Ožbolta z domácej pôdy.

 

hlas po zápase (zdroj: RTVS):

Ricardo Cheu, tréner Trnavy: "Opäť sme ukázali, ako chceme hrať. Predviedli sme kvalitu a bojovný výkon na vysokej úrovni pred výborným publikom. Bolo to niečo neskutočné, celý čas sme bojovali. Zaslúžili sme si viac, pretože sme si vypracovali mnoho príležitostí, aj keď sme hrali iba s desiatimi hráčmi. Som veľmi hrdý na týchto hráčov a som si istý, že takisto aj fanúšikovia. Toto je tá emotívna časť futbalu, dali sme do toho všetko, ale nevyšlo to, taký je futbal, víťazí tím, ktorý streli viac gólov. Hráči si zaslúžia rešpekt za to, čo spravili pre Trnavu i slovenský futbal."

Bogdan Mitrea, kapitán Trnavy: "Je to pre mňa asi najtrpkejšie víťazstvo v mojej kariére. Hrali sme veľmi dobre, podarilo sa nám zmazať dvojgólové vedenie súpera. Viedli sme aj 3:0, no potom to bola z našej strany strata koncentrácie a inkasovali sme. Je to veľká škoda."