Main Content

Hráč Realu Madrid: Príchod Paula Pogbu by bol skvelý, ale...

štvrtok, 1. august 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba a Florentin Pogba
Paul Pogba a Florentin Pogba | zdroj: TASR

Paul Pogba je hráčom Manchestru United, ale v Anglicku je nespokojný. Rád by zmenil dres, pričom veľký záujem o jeho služby majú Juventus Turín a Real Madrid. Hráčov agent Mino Raiola situáciu rieši prakticky denne.

Najnovšie sa k možnému prestupu francúzskeho majstra sveta vyjadril Raphael Varane. On a Paul Pogba sú spoluhráči z reprezentácie a rovnako tak dobrí kamaráti. „Myslím si, že máme dobrý tím. Pogba je dobrý hráč, poznám ho veľmi dobre. Pre každé mužstvo by bol kvalitným príchodom.“

„Ale verím mojim spoluhráčom. Ak prídu noví hráči, uvidíme. Verím mojim spoluhráčom,“ hovorí Varane, ktorý bol sám spájaný s možným prestupom, ale nakoniec sa rozhodol ostať v hlavnom meste Španielska. 

Aj keď sa Los Blancos v príprave nedarí, Varane verí mužstvu. „Chápem, že je stále potrebné sa zlepšovať. Pracujeme na tom a verím tomu, čo robíme. Individuálne robíme chyby, nie ale taktické – technické. To sa napraví. Myslím si, že sa postupne zlepšujeme. Sme zameraní na našu prácu.“

„Chápem, že je tu veľa očakávaní. A ja chcem vidieť Madrid víťaziť. Je to normálne a je to dobré. Pamätám si na prípravu v roku 2017, aj vtedy sme začali našu predsezónnu drinu výsledkovo zle, ale vyhrali sme všetko,“ zakončil.