Main Content

Megaprestup Dúbravku na spadnutie? Zaujíma sa oňho PSG

štvrtok, 25. júl 2019 10:13 | Autor: Timotej Gašper

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Futbalový svet obletela špekulácia, ktorá spája nášho brankára s prestup do francúzskeho veľkoklubu Paríž St. Germain.

V stredu sa na povrch dostala informácia, podľa ktorej môže náš reprezentačný brankár už čoskoro skompletizovať prestup do Parku Princov. So správou postupne prišlo čoraz viac periodík, pričom väčšina sa odvolávala na nemecký Kicker či francúzsky L’Equipe. 30-ročný brankár, ktorý je v Newcastli United od januára 2018, sa za to obdobie udržal ako jednotka v bráne „The Magpies“ a v uplynulom ročníku dokázal vychytať 11 čistých kont. 

Paríž Saint-Germain má vraj hľadať skúseného brankára, hoci v jeho kádri aktuálne figuruje dvojica Trapp  - Areola. Francúzsko-filipínsky brankár Alphonse Areola je však blízko k odchodu do iného klubu, pričom sa najčastejšie spomína práve jeho výmena do Newcastlu či odchod do portugalského Porta.

Ako možnú náhradu za Areolu si PSG vybral ako jednu z možností práve slovenského reprezentačného brankára, ktorý, ak sa tieto špekulácie naplnia, môže už čoskoro chytať tréningové strely aj takých hviezd ako sú Neymar či Mbappé. Otázne je však to, či by mal Dúbravka záujem prestúpiť do klubu, v ktorom by nemal po vydarenom pôsobení v Premier League istotu pozície brankárskej jednotky.