Main Content

Umelá inteligencia a šport? Pomôže pri monitorovaní zdravia i výbere hráčov

pondelok, 22. júl 2019 12:59 | Autor: Sport7 sk

Futbalová lopta
Futbalová lopta | zdroj: Pixabay.com

S umelou inteligenciou sa stretávame všade okolo nás. Pri prezeraní mailov, pri púšťaní hudby cez Spotify či YouTube. Pochybujete?

Práve preto vznikla nová stránka umelainteligencia.sk. Absolventi Žilinskej univerzity spojili sily a zvyšujú povedomie o základných poznatkoch, výhodách aj rizikách a hlavne o novinkách z oblasti umelej inteligencie. Všetko nájdete na jednom mieste.

Umelá Inteligencia
Umelá Inteligencia | zdroj: umelainteligencia.sk

Máte svoj obľúbený športový klub, fandíte basketbalu či tenisu? Aj vy ako športoví nadšenci ste možno použili umelú inteligenciu, napr. ak viete, čo je chatbot. Okrem týchto online poradcov na stránkach v bankovníctve, sa s nimi fanúšikovia hokeju aj basketbalu môžu stretnúť na stránkach vybraných klubov. Ak nestíhate sledovať zápas a zaujíma vás, kto práve dal kôš, kto si pripísal asistenciu, či aké je aktuálne skóre, práve na tieto základné bežné otázky je vám nápomocný športový chatbot.

Okrem toho vie umelá inteligencia pomôcť pri výbere nových hráčov, kde vyhodnotí ich potenciál pre klub, pri monitorovaní zdravia jednotlivých hráčov, kedy vie odhaliť prípadný zdravotný problém ohrozujúci kariéru. Zaujalo vás to? Aj o takýchto veciach sa dočítate na stránke umelainteligencia.sk.

A čo vôbec umelá inteligencia je? Postupne na web pribúdajú články od základov po zaujímavosti, ale aj informácie o vybraných konferenciách z danej oblasti. Portál umelainteligencia.sk vznikol za podpory spoločnosti BRAIN:IT  s.r.o, ktorá sa danej téme aj aktívne venuje a poskytne vám softvérové riešenia na mieru.

Trávite čas na sociálnych sieťach a chcete sa niečo opýtať? Umeluinteligenciu.sk nájdete aj na Facebook-u, kde ju môžete začať rovno sledovať a tak vám nový príspevok už neunikne.

WEB: https://umelainteligencia.sk/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/umelainteligenciask/