Main Content

LA LIGA NEWS (22.7.): Bale musí odísť. Barcelona opäť zle obchoduje

pondelok, 22. júl 2019 10:01 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Gareth Bale je v Reale Madrid odpísaný. Zinedine Zidane sa na jeho adresu nepríjemne vyjadril a pokračovanie hráča v klube je vylúčené. (Marca)

REAL MADRID: Agent Garetha Balea Jonathan Barnett kritizuje trénera Realu Madrid za jeho komentáre k Baleovi, ktorým chýba rešpekt. (Marca)

REAL MADRID: Favoritom na získanie Garetha Balea momentálne je Bayern Mníchov, ale vylúčené nie je ani to, že sa vráti do Tottenhamu Hotspur. (Marca)

REAL MADRID: Kvôli nedostatku čísiel musel Eden Hazard debutovať v Reale Madrid s číslom 50. Inak bude nosiť číslo 23. (Marca)

BARCELONA: Otec Antoinea Griezmanna Alain povedal, že prestup do Barcelony je obrovským krokom vpred v jeho kariére. (Marca)

BARCELONA: Antoine Griezmann povedal, že keď bol rozhodnutý jeho transfer do Barcelony, od šťastia sa rozplakal. (Marca)

BARCELONA: Barcelona mohla predať mladíka Cucurellu do Burnley za 12 miliónov eur. Ale radšej ho poslala na hosťovanie do Getafe s klauzulou na kúpu v hodnote 6 miliónov. (Marca)

ATLÉTICO: Antoine Griezmann ráta s tým, že keď sa vráti na Wanda Metropolitano, musí sa pripraviť na pískanie. (Marca)

REAL BETIS: Real Betis je krôčik od získania Nabila Fekira z Olympiqueu Lyon. (Marca)