Main Content

TRANSFER NEWS (18.7.): Dúbravka je žiadaný. Veľká posila pre Manchester United?

štvrtok, 18. júl 2019 11:40 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Žiadaný Dúbravka

Viaceré zdroje spolu s anglickým Sky Sports špekulujú o budúcnosti slovenského brankára Martina Dúbravku. Niekdajší brankár MŠK Žilina vraj môže opustiť Newcastle United, ktorý zmenil trénera. O jeho služby sa zaujímať Aston Villa a štyri ďalšie kluby.

Odchod Rosea?

Po tom, čo Tottenham Hotspur opustil krajný obranca Kieran Trippier, ktorý odišiel do Atlética Madrid, televízia Sky Sports špekuluje o ďalšej budúcnosti jeho konkurenta na post v zostave Dannyho Rosea. Z klubu môže odísť aj Rose.

Hudson-Odoi sa musí rozhodnúť

Sky Sports cituje trénera Chelsea Franka Lamparda, ktorý povedal, že jeho názor na novú zmluvu pre Calluma Hudsona-Odoia je jasný, chce, aby ostal na Stamford Bridge. V hre je údajne až päťročný kontrakt. Do celej veci sa zapojil aj kapitán Modrých Cesar Azpilicueta, ktorý si myslí, že pre Hudsona-Odoia je to výborná šanca.

Bailly do Talianska?

Obranu Manchestru United by pred začiatkom nasledujúcej sezóny mohol opustiť stopér Eric Bailly. Baillyho sleduje AC Miláno, ktoré pôvodne chcelo Dejana Lovrena z Liverpoolu, ale kvôli vysokej prestupovej čiastke  zmenilo svoj cieľ.

Arsenal ide po Ceballosovi

Arsenal chce Daniho Ceballosa z Realu Madrid získať na ročné hosťovanie, pričom Kanonieri sú pripravení platiť celé finančné ohodnotenie tohto španielskeho ofenzívneho futbalistu. Ceballos sa odchodu z Realu Madrid nebráni, práve naopak.

Fernandes na spadnutie

Bruno Fernandes zo Sportingu Lisabon je krôčik od prestupu do Manchestru United. Tréner Ole Gunnar Solskjaer tlačí na klubových šéfov, aby čoskoro podpísali tohto ceneného futbalistu, ktorého sleduje niekoľko klubov.