Main Content

Bude Neymar bez futbalu do roku 2022? Al-Khelaifi mu dal varovanie

streda, 17. júl 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Nenad Krstičič v súboji o loptu
Neymar a Nenad Krstičič v súboji o loptu | zdroj: TASR

Brazílsky útočník Neymar dal jasne najavo, že nechce hrať v Paríži Saint-Germain. S klubom má ale stále platný kontrakt a môže sa stať, že nebude mať, kde hrať.

Neymar sa nezapojil do úvodu letnej prípravy PSG, i keď on aj jeho otec tvrdia, že to bolo vopred známe a dôvodom boli reklamné aktivity. K tomu môžeme prirátať komentáre tohto brazílskeho útočníka o jeho najlepších okamihoch v kariére, kde spomenul výhru nad Parížom v drese Barcelony 6:1 v Lige majstrov v roku 2017. 

Zakončovateľ sa dostal na tenký ľad. Dal najavo, že z Parku Princov by najradšej odišiel, pričom reálnym záujemcom o jeho služby je opäť FC Barcelona. Avšak, Katalánci sú stále ďaleko od dohody s PSG, pričom existuje možnosť, že sa obe strany nedohodnú.

Čo potom? Prezident francúzskeho majstra Nasser Al-Khelaifi mal údajne Neymara varovať, aby prestal provokovať, pretože to s ním nemusí dopadnúť najlepšie. „Al-Khelaifi pohrozil hráčovi, že môže trénovať sám v Paríži a nezasiahne do klubového futbalu do roku 2022, kedy mu končí aktuálny kontrakt,“ informoval denník El Pais.