Main Content

TRANSFER NEWS (17.7.): Barcelona má na lane ďalšiu zaujímavú posilu

streda, 17. júl 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Firpo a Barcelona?

Talentovaný mládežnícky reprezentant Španielska Junior Firpo, ktorý má za sebou kvalitný ročník v drese Realu Betis, by sa mohol sťahovať do FC Barcelona. O záujme FCB o 19-ročného obrancu informoval denník Mundo Deportivo.

Trippier v Madride

Anglický reprezentant Kieran Trippier skompletizuje svoj prestup z Tottenhamu Hotspur do Atlética Madrid dnes. Mal by sa nachádzať v Španielsku. Spurs budú pracovať na získaní nového obrancu, pretože Trippier im bude chýbať. 

Bale sa nevráti

Agent Garetha Balea Jonathan Barnett vysmial médiá, ktoré tvrdia, že Tottenham Hotspur má šancu na opätovné získanie waleského reprezentanta, ktorého budúcnosť v Reale Madrid je momentálne nepravdepodobná.

AS Rím chce hráčov

Tottenham Hotspur chce získať ceneného Nicola Zaniola z AS Rím, pričom klub z večného mesta nechce ani tak finančné prostriedky ako náhradu v podobe hráčov. Hovorí sa hlavne o Tobym Alderweireldovi, ale v hre sú aj ďalší.

Cucurella je späť, ale

Barcelona získala za štyri milióny eur Marca Cucurellu z Eibaru, čím využila klauzulu, pretože Cucurella je odchovancom FCB. Mladík sa zapojí do prípravy s Kataláncami, ale očakáva sa, že ho klubové vedenie predá ďalej.

70M za SMS?

Manchester United pripravuje sedemdesiat miliónov libier na získanie srbského stredopoliara Sergeja Milinkoviča-Saviča z Lazia Rím. United chcú nové hviezdne meno do stredovej formácie, pričom tento Srb je ideálnym adeptom.