Main Content

Griezmannovi chýba rešpekt k Barcelone, k jej prezidentovi aj k fanúšikom, tvrdí agent

utorok, 16. júl 2019 10:54 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Antoine Griezmann je hráčom FC Barcelona a na Camp Nou chce vyhrať všetko. Jasne deklaroval svoju oddanosť Blaugranas. Lenže Barca sa ho snažila získať už v rokoch 2017 a 2018 a vtedy dal Francúz Kataláncom košom, na čo upozornil známy agent.

Josep Maria Minguella je hráčskym agentom v Španielsku, pričom v minulosti v rôznych funkciách pôsobil aj v FC Barcelona. Najnovšie poskytol rozhovor rádiovej stanici COPE a rádiu Marca. Priznal, že sa mu nepáči, že Katalánci získali Antoinea Griezmanna.

„Griezmann preukázal nedostatok rešpektu k Barcelone, ku klubu aj k fanúšikom. Je to len hráč, ktorý podpíše zmluvu s klubom a potom ukončí svoj kontrakt,“ hovorí. 

„Vyzerá to tak, že Atlético zistilo, že počas ich dvojzápasu v Lige majstrov s Juventusom, Barcelona rokovala s Griezmannom o zmluve. Je to iné ako v prípade Figa a Rivalda,“ pridáva Minguella.

Skúsený človek z futbalového prostredia si navyšei myslí, že Barcelone to s novým útočníkom nemusí fungovať. „Griezmann hráva tam, kde Messi. Bude pre nich komplikované to skĺbiť,“ zakončil.

Francúzsky majster sveta po podpise zmluvy s FC Barcelona povedal, že ak dlží barcelonskej obci ospravedlnenie, rád sa ospravedlní – avšak výkonmi na ihrisku.