Main Content

Neymarov otec bráni syna: Neprejavil nedostatok rešpektu

utorok, 16. júl 2019 10:48 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Neymar počas posledného víkendu adresoval PSG štipľavé poznámky. Následne sa na jeho plecia začala valiť kritika. To sa ale nepáči jeho otcovi, ktorý tvrdí, že brazílsky útočník to nemyslel ako útok na parížsky klub.

Neymar cez víkend počas finále turnaja Red Bull Neymar Jr´s Five odpovedal novinárom na otázku, aké momenty boli najkrajšie v jeho kariére. Brazílsky útočník odpovedal, že zisk zlatej medaily na olympijských hrách v roku 2016 a vyradenie PSG v drese Barcelony v Lige majstrov v roku 2017.

Barca vtedy prehrala v Paríži 0:4, ale v odvete dokázala zvíťaziť 6:1.

Verejnosť okamžite začala špekulovať, že Neymar hrá psychologickú hru a snaží sa Parížanov, ktorí ho nechcú pustiť do Barcelony, vyprovokovať.

 S tým ale nesúhlasí hráčov otec, ktorého cituje denník Marca. „V žiadnom bode môj syn neprejavil nedostatok rešpektu Parížu Saint-Germain alebo hráčom PSG, ktorí v tom zápase v roku 2017 nastúpili,“ začal.

„Od konca toho stretnutia si spomínaný duel pamätá ako jeden z najdôležitejších vo svojej kariére,“ zakončil Neymar senior. Faktom však zostáva, že Neymarove vzťahy s vedením PSG sa dostávajú na bod mrazu.