Main Content

TRANSFER NEWS (16.7.): Neymar skončí v PSG. Ostane De Gea?

utorok, 16. júl 2019 10:33 | Autor: Jakub Vaverka

David de Gea
David de Gea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar opustí PSG

Neymar mal začiatkom týždňa rokovania s vedením PSG o svojej budúcnosti, pričom parížskym šéfom povedal, že je rozhodnutý z francúzskej metropoly odísť. Momentálne je takmer isté, že ho v budúcej sezóne neuvidíme v Paríži.

United verí, že si udrží De Geu

Manchester United verí, že brankár David De Gea podpíše s klubom nový kontrakt, a to aj napriek tomu, že španielsky gólman sa zatiaľ neuspokojil ani s ponukou na 350 000 libier týždenne. Vedenie ale nepochybuje, že s oporou nájde spoločnú reč.

Bale a Tottenham?

Španielska tlač píše, že waleský reprezentant Gareth Bale by predsa len mohol opustiť Real Madrid. Záujem o nevyužívaného hráča Bieleho Baletu má jeho bývalý zamestnávateľ Tottenham Hotspur. V Anglicku sa Bale stal najlepším hráčom ligy.

Maguire rekordérom?

Harry Maguire z Leicestru City by sa už čoskoro mohol stať najdrahším futbalovým obrancom celej histórie. Manchester United je totiž ochotný LCFC zaplatiť viac ako 75 miliónov libier, čo bola doterajšia rekordná čiastka.

CH-O hádam ostane

Tréner londýnskej Chelsea Frank Lampard povedal, že verí, že talentovaný anglický reprezentant Callum Hudson-Odoi, o ktorého je stále veľký záujem medzi európskymi veľkoklubmi, podpíše nový kontrakt na Stamford Bridge.

60M + bonusy

Inter Miláno nepošle do Manchestru United viac ako 60 miliónov libier a ďalšie bonusy za útočníka Romelua Lukakua. Manchester United požaduje minimálne 75 miliónov libier, ale čierno-modrí takú sumu nezaplatia.