Main Content

LA LIGA NEWS (15.7.): Barcelona odmieta obvinenia. Na Neymara nie sú peniaze

pondelok, 15. júl 2019 09:51 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu tvrdí, že Atlético Madrid nemá dôkazy, že Barca rokovala s Griezmannom pred klesnutím výkupnej klauzuly z 200 na 120 miliónov eur. (Marca)

BARCELONA: Antoine Griezmann si vybral v FC Barcelona číslo sedemnásť. Povedal, že jeho obľúbená sedmička už majiteľa má (Coutinho), a že nové číslo vyberal spolu s rodinou. (Marca)

BARCELONA: Antoine Griezmann povedal, že ak sa musí fanúšikom Barcelony ospravedlniť za to, že odmietol prestup do Barcy minulý rok. Rád to urobí, ale výkonmi na ihrisku. (Marca

BARCELONA: Barcelona si musela kvôli Griezmannovi požičať 35 miliónov eur, ktoré musí vrátiť do šiestich mesiacov. Tento fakt komplikuje príchod Neymara z PSG, na ktorého Barca nemá financie. (Marca)

BARCELONA: Bartomeu by bol rád, keby sa vedel s PSG dohodnúť na Neymarovom prestupe len na základe výmeny hráčov. Do hry prichádzajú hlavne Rakitič, Dembélé či Umtiti. (Marca)

ATLÉTICO: Útočník Alvaro Morata povedal, že odchod do Atlética Madrid je to najlepšie, čo sa mu mohlo po nepodarenej anabáze v Chelsea stať. (Marca)

REAL MADRID: Odchod Daniho Ceballosa z Realu Madrid mal byť jednoznačnou vecou. Už to tak ale nie je a hráč možno ostane v Madride. (Marca)

REAL MADRID: Obranca Marcelo povedal, že hráči Realu Madrid v príprave zaberajú naplno a v nasledujúcej sezóne chcú vyhrať všetko. (Marca)