Main Content

TRANSFER NEWS (14.7.): Liverpool si vyhliadol posilu do útoku

nedeľa, 14. júl 2019 11:53 | Autor: Timotej Gašper

Futbalisti FC Liverpool
Futbalisti FC Liverpool | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Posilní Liverpool útočník z Ruska? 

Portál Daily Mirror informuje, že Liverpool sa začal zaujímať o služby mladého útočníka menom Fedor Chalov. 21-ročný hráč CSKA Moskva je však tiež v kontakte so zástupcami Tottenhamu, Manchestru United, Arsenalu a tiež klubov z Nemecka.

Delph neodcestuje s Manchestrom City 

Špekulácie o prestupe Fabiana Delpha z Manchestru City do Evertonu nabrali ešte reálnejšie kontúry po tom, čo sa meno anglického univerzála neobjavilo v kádri Pepa Guardiolu na blížiace sa predsezónne turné. 

Maguire chce opustiť Leicester 

Daily Mail informuje, že žiadaný stopér sa priklonil k výberu novej výzvy a od vedenia klubu bude požadovať prestupovú voľnosť. O obrancu sa bijú oba manchesterskí giganti, no podľa médií sú bližšie jeho zisku „Red Devils“ z Old Trafford. 

Arsenal chce Tierneyho za každú cenu 

Škótsky obranca a hviezda v tíme Celtic Glasgow, Kieran Tierney, je už jednou nohou v Premier League. O jeho služby bojuje Arsenal, ktorý viackrát vylepšil ponuku a zdá sa, že konečne sa veci pohli v prospech klubu z Emirates. Cena okolo 30 miliónov eur však nerobí problém ani Neapolu, ktorý taktiež pokukuje po ľavom bekovi. 

Jose Mourinho je hladný po úspechu

Je pomerne zvláštne, že tréner ako Mourinho je stále bez angažmánu. V najnovšom vyjadrení pre Sky Sports News sa portugalský taktik vyjadril, že už je hladný po úspechoch a trénovaní, pričom už len čaká na ten správny klub. Toto vyjadrenie tiež odsunulo špekulácie, podľa ktorých sa Jose pripravoval prevziať jednu z reprezentácií.

Solskjaer nevie, čo bude s Lukakuom

Nórsky tréner Manchestru United sa vyjadril, že nemá informácie ohľadom budúcnosti belgického útočníka, ktorý sa spája s odchodom z Old Trafford. Prestup do Interu majú brzdiť len financie, no podľa slov Oleho nemá United žiadnu ponuku, ktorú by brali do úvahy a potvrdil, že viac sa verejnosť dozvie budúci týždeň.