Main Content

TRANSFER NEWS (12.7.): Griezmann cez víkend. Arsenal predá lacno oporu

piatok, 12. júl 2019 14:26 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

UPDATE: Článok vznikol pred potvrdením prestupu Antoinea Griezmanna do FC Barcelona.

Griezmann cez víkend

FC Barcelona a Atlético Madrid sa podľa denníka Marca dohodli na prestupe Antoinea Griezmanna. Oficiálne by mal byť tento transfer oznámený cez víkend. Hráč v pondelok podpíše kontrakt a zapojí sa do letnej príprave s Kataláncami.

Opora za 9M

Obranca Laurent Koscielny odmietol vycestovať s Arsenalom na letné turné a klubovému vedeniu odkázal, že chce zmeniť dres. Sky Sports hlása, že Gunners nemajú inú možnosť, len ho v tomto prestupovom období predať. Povráva sa, že Arsenal zarobí na Koscielnom maximálne deväť miliónov libier.

Urýchliť odchody

Denník Marca píše, že vedenie Realu Madrid má jednoznačnú úlohu na najbližšie týždne. Biely Balet chce urýchliť odchody hráčov, s ktorými neráta, aby mohol využiť financie na nové posily. Konkrétne je reč o Jamésovi Rodriguezovi, Garethovi Baleovi, Danim Ceballosovi a Iscovi.

Pogba sa vyjadril

Sky Sports reprodukuje slová agenta Mina Raiolu, ktorý povedal, že Paul Pogba je rozhodnutý a niekoľkokrát dal Manchestru United najavo, že by rád odišiel niekam inam. Red Devils mu to doposiaľ neumožnili, pretože chcú na ňom zarobiť čo najviac.

Neapol rokuje

Vedenie SSC Neapol chce eminentne získať Jamésa Rodrigueza z Realu Madrid, ale vedenie talianskeho klubu nechce za každú cenu súhlasiť s podmienkami Bieleho Baletu. Marca informuje, že oba kluby sú zatiaľ ďaleko od vzájomnej dohody.

Inter sa približuje

Inter Miláno podľa Sky Sports oficiálne priznal záujem o belgického útočníka Romelua Lukakua. Lukaku chce opustiť Manchester United, oba kluby sa približujú dohode o jeho predaji. Všetko by malo byť uzavreté už čoskoro.