Main Content

LA LIGA NEWS (12.7.): Griezmann už 2 roky. De Ligt a Barca?

piatok, 12. júl 2019 13:49 | Autor: Jakub Vaverka

Matthijs De Ligt
Matthijs De Ligt | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

UPDATE: Článok vznikol pred potvrdením prestupu Antoinea Griezmanna do FC Barcelona.

BARCELONA: Barcelona zadarmo získala mladíka Louiea Barryho z West Bromwichu Albion, pričom WBA sa nepáčia praktiky katalánskeho giganta. (Marca)

BARCELONA/ATLÉTICO: Barcelona a Atlético Madrid vraj rokujú s prestávkami o dohode ohľadom Antoinea Griezmanna už približne dva roky. (Marca)

BARCELONA/ATLÉTICO: Barcelona chcela za Griezmanna zaplatiť menej ako 120 miliónov eur, čo je jeho výkupná klauzula, no to vedenie Rojiblancos odmieta. (Marca)

BARCELONA/ATLÉTICO: Barcelona uvažuje o získaní obrancu Filipa Luisa z Atlética Madrid, ktorý by mohol vytvoriť konkurenciu v obrane. (Marca)

BARCELONA: Aj keď má Matthijs De Ligt z Ajaxu Amsterdam bližšie do Juventusu Turín, Barcelona sa stále nevzdala nádeje na jeho získanie. (Marca)

REAL MADRID: Real Madrid chce urýchliť predaj hráčov, aby mohol získať nových futbalistov. (Marca)

REAL MADRID: Marco Asensio dostane v príprave šancu dokázať, že má na prvý tím Bieleho Baletu. (Marca)

REAL MADRID: Jamés Rodriguez zatiaľ neodišiel do SSC Neapol preto, že oba kluby sa nevedia dohodnúť na podmienkach. (Marca)