Main Content

Manchester United hľadá záložníka: V hre sú tieto možnosti

streda, 10. júl 2019 09:02 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Eriksen
Christian Eriksen | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a Manchester United nezaháľa. Red Devils by radi získali posilu do zálohy. Toto sú možnosti, aké Diabli momentálne majú.

Manchester United bude hrať v budúcej sezóne iba Európsku ligu a cieľ klubu zo štadióna Old Trafford je jasný - návrat do Ligy majstrov. Športový riaditeľ Ed Woodward a tréner Ole Gunnar Solskjaer vedia, že Devils potrebujú posily. Inak sa im nepodarí splniť to, čo si zaumienili.

Momentálne United hľadajú záložníka. Či už Paul Pogba odíde alebo nie, ale skôr sa očakáva, že tento francúzsky reprezentant dres zmení. Diabli sú momentálne spájaní hneď s niekoľkými zaujímavými menami.  

Jedným z nich je Bruno Fernandes, pozitívne hodnotený líder portugalského Sportingu Lisabon. Má za sebou výborný ročník a je spájaný s odchodom do Premier League. Ďalším v poradí je James Maddison z Leicestru City, na odchode ktorého by Líšky mohli slušne zarobiť.

Vylúčený nie je ani príchod Sergeja Milinkoviča - Saviča, ktorý mal Lazio Rím opustiť už minulý rok, ale nakoniec z toho nič nebolo. V posledných dňoch sa stále viac spomína aj meno Maria Leminu, hráča konkurenčného Southamptonu.

Najzaujímavejším menom, ktoré Manchester United v tejto chvíli sleduje je Christian Eriksen. Hviezda Tottenhamu Hotspur sa odchodu z Londýna nebráni, ale momentálne neexistuje dôvod, prečo by tento Dán mal posilniť Red Devils. Možnosť tu ale stále je.