Main Content

TRANSFER NEWS (10.7.): Nainggolan do Číny? Puyol o Neymarovi

streda, 10. júl 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Radja Nainggolan (v strede)
Radja Nainggolan (v strede) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neapol urýchľuje rokovania

Vedenie SSC Neapol urýchľuje rokovania s Realom Madrid o presune Jamésa Rodrigueza. Podľa Gianlucadimarzio.com chce vedenie talianskeho mužstva mať kolumbijského reprezentanta k dispozícii čo najskôr.

Bitka o Praeta pokračuje

Záložník talianskeho klubu Sampdoria Janov Dennis Praet sa teší záujmu zo zahraničia. Belgický stredopoliar momentálne rokuje s Valenciou, čo potvrdil aj novinár Gianluca Di Marzio. O tohto futbalistu sa však dlhodobo zaujíma aj Arsenal.

Gomez nebude lacný

Britský denník Telegraph píše, že Maxi Gomez sa približuje odchodu zo Celty Vigo, ale West Ham United bude musieť za jeho služby zaplatiť 44,5 milióna libier. Okrem toho, Uruguajčan sa stane najlepšie plateným hráčom The Hammers.

O minulosť nejde

Ak Barcelona potrebuje Neymara a hráč je na prestupovom trhu k dispozícii, klub by nemal riešiť, aká bola minulosť. To povedal niekdajší kapitán FC Barcelona Carles Puyol, ktorý vidí návrat brazílskeho útočníka na Camp Nou reálne.

Mancini cieľ pre Rím

Nový tréner AS Rím Paulo Fonseca by chcel získať 23-ročného mladíka Gianlucu Manciniho. Portál Gianlucadimarzio.com hlása, že po tom, čo Rím opustil obranca Manolas, je opora Atalanty Bergamo Mancini ideálnou náhradou.

Nainggolan má ponuky

Gianlucadimarzio.com prináša informácie, že čínske kluby Dalian a Šanghaj Šenhua sa zaujímajú o belgického reprezentanta Radju Nainggolana. Vedenie Interu Miláno ale o jeho predaji počas tohto leta neuvažujú.