Main Content

TRANSFER NEWS (9.7.): Griezmann na križovatke. Sané do Bayernu?

utorok, 9. júl 2019 10:27 | Autor: Jakub Vaverka

Leroy Sané
Leroy Sané | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar môže odísť

Goal.com cituje športového riaditeľa PSG Leonarda, ktorý povedal, že Neymar môže toto leto parížsky veľkoklub odísť. Ale nebude to pod cenu, ale za čiastku, ktorá bude vhodná. Záujemcom o brazílskeho útočníka je v tejto chvíli len Barcelona.

Griezmann na križovatke

Griezmannove číslo sedem, ktoré nosil v Atléticu Madrid dostal mladík Joao Felix. Francúzsky útočník sa navyše neobjavil na prvom klubovom tréningu v predsezónnej príprave, pričom vedenie španielskeho mužstva mu hrozí pokutami. Antoine Griezmann by sa mal stať posilou FC Barcelona. Píšu o tom rôzne portály aj Goal.com.

Sané a Bayern Mníchov?

The Evening Standard informuje, že Bayern Mníchov je pripravený obnoviť záujem o 23-ročného nemeckého reprezentanta Leroya Saného, ktorý je aktuálne na dovolenke, ale v minulom ročníku podával výborné výkony v drese Manchestru City.

Záujem o Leminu

Mario Lemina má za sebou kvalitný ročník v anglickom Southamptone a o jeho služby sa zaujíma niekoľko mužstiev. Konkrétne sa hovorí o interese Manchestru United, Leicestru City a Arsenalu. Informáciu priniesol denník Daily Mail.

Sturridge do Aston Villy?

Po tom, čo Aston Villa dotiahla za rekordnú čiastku Tyroneho Mingsa, pokračuje nováčik Premier League v hľadaní nových futbalistov. Najnovšie sa spomína anglický zakončovateľ Daniel Sturridge, ktorý naposledy obliekal dres Liverpoolu. Píše Express

Juventus nechce Keana predať

Noviny La Gazzetta dello Sport hlásajú, že liverpoolsky Everton ponúkol 30 miliónov eur Juventusu Turín za mladíka Moisea Keana. Stará Dáma ale túto ponuku veľmi rýchlo odmietla. 19-ročného talentovaného hráča Zebry odmietajú predať.