Main Content

TRANSFER NEWS (8.7.): Icardi musí odísť. Odíde aj Neuer?

pondelok, 8. júl 2019 08:40 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Icardi nemá možnosti

Sky Sports potvrdzuje, že argentínsky útočník Mauro Icardi musí toto leto zmeniť dres. Tréner Interu Miláno Antonio Conte mu dal neraz jasne najavo, že s ním do svojich plánov nepočíta. Je známe, že keď Conte niekoho odpíše, už šancu pod ním nedostane.

120M za Pogbu

Sky Sports podporený informáciami denníka The Times píše, že Juventus Turín chystá 120 miliónov libier na získanie francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United. Juventus sa chce stať futbalovou a marketingovou jednotkou vo svete futbalu. 

Nejasnosti okolo De Ligta

Barcelona sa dohodla s Ajaxom na prestupovej čiastke za Matthijsa De Ligta. Juventus Turín sa zas dohodol s Matthijsom De Ligtom na platovým podmienkach. Ani jeden zo spomínaných klubov sa ale nedohodol na kompletom prestupe tohto mladého stredného obrancu.

Veľké plány FCB?

V tomto momente nie je vylúčené, že Barcelona do konca prestupového obdobia získa Neymara z Parížu Saint-Germain, Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid a aj Matthijsa De Ligta z Ajaxu Amsterdam. Navyše, v klube majú ostať Coutinho aj Dembélé. A ak odíde Semedo, vraj príde Cancelo. 

Costa a Everton?

Španielsky útočník Diego Costa by sa mohol vrátiť do anglickej Premier League. V drese Chelsea patril medzi najlepších strelcov ligy, ale aj medzi najviac nenávidených futbalistov v súťaži. Teraz je v Atléticu Madrid, pričom Sky Sports hlása, že sa ocitol v hľadáčiku Evertonu.

Neuer na odchode?

Manuel Neuer by podľa Sky Sports mohol opustiť Bayern Mníchov. Brankárovi, ktorý vyhral vo svojej kariére všetko, vraj vadí, že bavorský veľkoklub nemá dostatok ambícií. Neuer chce do konca kariéry povyhrávať čo najviac trofejí.