Main Content

TRANSFER NEWS (7.7.): Únik pre Pogbu, problémy Barcelony. United chcú posily

nedeľa, 7. júl 2019 11:02 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka a Paul Pogba
Martin Dúbravka a Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United sleduje Longstaffa

Sky Sports píše, že Manchester United sleduje záložníka Seana Longstaffa z konkurenčného Newcastlu United. Longstaff má za sebou kvalitný ročník a z reportov, ktoré o ňom prúdia, sa vraj výrazne zlepšil.

Pogbova úniková cesta

Podľa Sky Sports sa agent francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu – Mino Raiola – snaží vybaviť svojmu klientovi odchod z Manchestru United. Pogba dal viackrát jasne najavo, že by rád skúsil v kariére niečo nové. 

Barcelona v problémoch

Sky Sports reprodukuje správu Atlética Madrid, v ktorej Rojiblancos označili jednanie Barcelony s Antoineom Griezmannom za jednanie bez rešpektu. Katalánci sa vraj s hráčom spojili už počas sezóny, čo porušuje pravidlá. Teraz je transfer Griezmanna do Barcelony problematickejší.

Solskjaer chce posily

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer je rád, že Red Devils získali Daniela Jamesa a Aarona Wan-Bissaku, ale bol by rád, keby získali na prestupovom trhu viacero hráčov. V hre by malo byť viacero mien, píše Sky Sports

Gomez v riešení

Talentovaný útočník Celty Vigo Maxi Gomez je podľa Sky Sports v hľadáčiku Valencie a West Hamu United. West Ham je k tomuto Uruguajčanovi bližšie, ale transfer bude reálny, iba ak Kladivári predajú Marka Arnautoviča.

Chelsea neprerobí

Chelsea včera oficiálne spečatila predaj španielskeho útočníka Alvara Moratu, ktorého hosťovanie v Atléticu Madrid sa zmenila na trvalý prestup. Sky Sports tvrdí, že The Blues získajú 65 miliónov eur, a teda by na Moratovi neprerobili.