Main Content

TRANSFER NEWS (6.7.): Mourinho a Serie A? Buffon odmietol peniaze

sobota, 6. júl 2019 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Buffon odmietol Anglicko

Mail prináša slová agenta Gianluigiho Buffona, ktorý tvrdí, že taliansky veterán mal viaceré ponuky z anglickej Premier League, ktoré boli aj finančne zaujímavé, ale rozhodol sa, že sa vráti do Juventusu Turín, do klubu jeho srdca.

Tarkowski na lane LCFC

Po príchode Pereza z Newcastlu je na spadnutie ďalší veľký prestup Leicestru City. Líšky sú pripravené získať stopéra Jamesa Tarkowskeho z konkurenčného Burnley FC, ktorý by mal The Foxes stáť približne štyridsať miliónov libier.

RLC ostane

Ruben Loftus-Cheek, ktorý sa zotavuje zo zranenia, nemá v pláne opustiť londýnsku Chelsea, práve naopak. Anglický reprezentant je podľa denníka Mirror blízko k podpísaniu novej zmluvy s klubom zo Stamford Bridge.

Mourinho a Serie A?

V tomto momente údajne nie je vylúčené, že sa portugalský tréner José Mourinho, ktorý je po konci v Manchestri United koncom minulého roka stále bez práce, vráti do talianskej Serie A, kde bol úspešný s Interom Miláno.

Ospina natrvalo

Hosťovanie kolumbijského brankára Davida Ospinu z Arsenalu v SSC Neapol sa počas tohto týždňa zmenilo na trvalý prestup. Ospina má v Taliansku istú pozíciu, v Anglicku by musel o pozíciu jednotky tvrdo bojovať.

Z Barcelony do Leedsu

Z Barcelony do Leedsu. Taká je cesta Rafu Mujicu, ktorému skončil kontrakt s FC Barcelona a dohodol sa na zmluve s Leedsom United. Mujica sa nedokázal presadiť do prvého tímu na Camp Nou, teraz skúsi šťastie v druhej anglickej lige.