Main Content

TRANSFER NEWS (5.7.): United stráca trpezlivosť s De Geom. Problémy s Lukakuom

piatok, 5. júl 2019 10:06 | Autor: Jakub Vaverka

David de Gea
David de Gea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Marcelo chce odísť

Mirror píše, že brazílsky obranca Marcelo odkázal vedeniu Realu Madrid, že sa rozhodol klub opustiť. Los Blancos kúpili na jeho pozíciu mladíka Mendyho, čo sa mu nepáči, rovnako tak viaceré ťahy vedenia. O Marcela je záujem v Anglicku aj vo Francúzsku.

Mount s novou zmluvou

Sky Sports informuje, že talentovaný mladík Mason Mount, ktorý je hráčom Chelsea a v minulej sezóne bol na hosťovaní v Derby County, kde ho trénoval Frank Lampard, by mal podpísať s Chelsea nový dlhodobý kontrakt.

Lampard na tri roky

Včera bol oficiálne dotiahnutý príchod Franka Lamparda na trénerskú pozíciu v Chelsea. Lampard je veľmi šťastný, že je v klube, v ktorom sa stal legendou, pričom tento Angličan podpísal s The Blues kontrakt na tri roky.

Lukaku jedine za 75

The Sun píše, že Inter Miláno chce stále získať Romelua Lukakua z Manchestru United, ale anglický klub odmieta spustiť prestupovú čiastku z pôvodných 75 miliónov libier. Na tom celý transfer doposiaľ padá. Rokovania pokračujú.

Saliba do konca týždňa?

Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej je William Saliba z francúzskeho Saint-Etienne krôčik od prestupu do londýnskeho Arsenalu. Arsenal sleduje Salibu už niekoľko týždňov, pričom samotný hráč chce odísť do Premier League.

Maximálne 350K

David De Gea možno nepodpíše s Manchestrom United novú zmluvu. Red Devils podľa Daily Star už nemajú so španielskym brankárom trpezlivosť. Ponúkli mu plat vo výške 350 000 libier za týždeň. Ak to DDG neprijme, nová zmluva podpísaná nebude.