Main Content

Messi kritizuje rozhodcov. "Barca" mu odkazuje, aby bol silný

streda, 3. júl 2019 12:51 | Autor: TASR

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Barcelona 3. júla (TASR) - Úradujúci španielsky futbalový majster FC Barcelona podporil svojho hráča Lionela Messiho po neúspešnom semifinále na Copa America. Argentína v boji o účasť vo finále podľahla Brazílii 0:2.

Katalánsky veľkoklub mal v semifinálovom zápase trojnásobné zastúpenie. Okrem kapitána Argentíny nastúpili za Brazíliu Arthur Ramos a Philippe Coutinho. "Arthurovi a Philippovi gratulujeme k postupu. A ty Leo, zostaň silný!" napísal klub na Twitteri.

Messi tak opäť nedosiahne na trofej z významného medzinárodného podujatia a bude musieť ďalej čakať na prenikavý úspech v národnom drese. Argentína získala naposledy cennú trofej v roku 1993, keď triumfovala práve na Cope America. Líder FC Barcelona po zápase neskrýval rozčarovanie z výkonu rozhodcov, očakával, že počas duelu bude v akcii systém VAR. Argentínski hráči sa dožadovali penalty po zákroku Daniho Alvesa na Agüera.

"Každý minimálny kontakt so súperom bol podľa rozhodcu faul, kým nám neodpískal nič. Dúfajme, že CONMEBOL niečo s rozhodcami urobí. Vydali sme zo seba maximum, no niektoré veci hrali proti nám," hneval sa Messi.