Main Content

TRANSFER NEWS (3.7.): Maguire do United za rekordnú sumu?

streda, 3. júl 2019 09:08 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Maguire so spoluhráčmi oslavuje gól Anglicka
Harry Maguire so spoluhráčmi oslavuje gól Anglicka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Maguire bude stáť 90M

Daily Telegraph informuje, že obranca Harry Maguire toto leto opustí Leicester City a stane sa z neho najdrahší obranca futbalovej histórie. Manchester United je ochotný za jeho služby zaplatiť astronomických 90 miliónov libier.

Bale za Pogbu?

Daily Mail hlása, že súčasť prestupu Paula Pogbu do Realu Madrid by okrem peňazí mohol byť aj Gareth Bale. Manchester United rokuje s Merengues, ale problémom sú vysoké platové požiadavky waleského reprezentanta.

Dembélé a Liverpool?

Podľa Daily Star patrí Liverpool medzi záujemcov o Ousmanea Dembélého. Dembélého pozorne sleduje aj Bayern Mníchov, ale Barcelona odmieta o jeho odchode čo i len diskutovať. Minimálna čiastka, ktorú Barca za Francúza požaduje atakuje 100 miliónov.

Nová zmluva pre RLC?

Ruben Loftus-Cheek čoskoro podpíše s Chelsea nový päťročný kontrakt. Informáciu priniesol bulvárny plátok The Sun. Aktuálne zranený anglický reprezentant by mal podpísať na Stamford Bridge zmluvu, čo mu prinesie týždenný plat vo výške 150 000 libier.

Crouch možno do Číny

Anglický veterán Peter Crouch sa nechystá končiť s kariérou. Daily Mirror tvrdí, že bývalý útočník Liverpoolu by mohol odísť do čínskej najvyššej súťaže, odkiaľ má veľmi lukratívnu ponuku. Crouch sa k tomu ešte nevyjadril.

Bitka o Tierneyho

Scottish Sun hlása, že okrem Arsenalu sa o talentovaného Kierana Tierneyho zo škótskeho Celticu Glasgow zaujíma aj taliansky celok SSC Neapol. Budúcnosť Tierneyho by mala byť jednoznačná už čoskoro.