Main Content

Aktuálne to nevyzerá, že by sa Neymar vracal do Barcelony

streda, 3. júl 2019 08:55 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Brazílsky novinár tvrdí, že Neymar do Barcelony prestúpi. Hráčov otec je zdržanlivejší a nechce nič predbiehať. Je teda naozaj ťažko odhadnúť, ako táto prestupová sága dopadne.

Francúzsky zdroj Paris United priniesol aktuálne správy. „Neymar je odhodlaný opustiť Paríž. Medzi všetkými zainteresovanými stranami prebehlo niekoľko stretnutí, aby sa celá situácia vyriešila.“

Brazílsky plátok Esporte Interativo dokonca prinieslo informácie, že Neymarov otec mal byť v Barcelone, kde mal finalizovať transfer svojho syna. Autorom tohto článku bol známy novinár z Brazílie Marcelo Bechler.

„Neymar prestúpi do Barcelony, chce to on a chce to aj klub. PSG sa chce zbaviť problému,“ uviedol.

Vyššie uvedené skutočnosti sa zjavne nezakladajú úplne na pravde. Svoje vyjadrenie totiž priniesol Neymar senior, ktorý je agentom Neymara juniora. 

„Nijaké prestupové jednania nie sú naplánované. Som v Brazílii, kde ostanem do konca Copa América. Potom sa vrátim so synom do Paríža,“ priniesol jeho slová zdroj Fox Sports.

A na záver slová Jordiho Cardonera, viceprezidenta FC Barcelona. „Je pravdou, že Neymar sa chce vrátiť do Barcelony. Barcelona ale nerozmýšľa o jeho získaní. Neprebiehajú diskusie,“ povedal.

„Je veľa vecí, ktoré sa nám ohľadom jeho odchodu nepáčili. Je veľa vecí, ktoré treba vyriešiť. Niekedy sa musíte pohnúť ďalej. Ľudia hovoria, že sme sa s ním už dohodli. Nedohodli sme sa s nikým. Neudržiavame s ním kontakt. On, ale aj veľa ďalších hráčov chce za Barcelonu hrať,“ zakončil Cardoner.