Main Content

TRANSFER NEWS (1.7.): Mbappého láka Real, Coutinho a Liverpool?

pondelok, 1. júl 2019 08:58 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rabiot zadarmo do Juve

Adrien Rabiot včera priletel do Turína, kde by mal skompletizovať svoj prestup z Parížu Saint-Germain. V Ligue 1 mu skončil kontrakt, a teda ho Juventus získal, rovnako ako niekoľko hviezdnych mien v minulosti, zadarmo.

Mbappého láka Real

Denník Marca píše, že talentovaný francúzsky útočník Kylian Mbappé sa stále viac a viac pohráva s myšlienkou, že by počas tohto alebo počas nasledujúceho prestupového obdobia odišiel do Realu Madrid. Vedenie PSG túto špekuláciu nekomentovalo.

Griezmann tento týždeň

Prvého júla klesla výkupná klauzula Antoinea Griezmanna v Atléticu Madrid, pričom Goal.com píše, že tento francúzsky útočník prestúpi do FC Barcelona. Katalánci by ho mali predstaviť ako letnú posilu už tento týždeň.

Coutinho do Liverpoolu?

Philippe Coutinho by sa počas tohto transferového okna mohol vrátiť do Liverpoolu. Píše to The Daily Mirror, ktorý sa odvoláva na informácie z denníka Le 10 Sport. Barcelonský záložník hľadá možnosť úniku z Camp Nou a The Reds by ho vraj radi privítali.

Rashford podpísal

Goal.com, podporený informáciami z Daily Telegraph, tvrdí, že talentovaný anglický útočník Marcus Rashford pravdepodobne počas tohto letného transferového okna z Manchestru United neodíde. S klubom sa mal dohodnúť na novej zmluve.

Výmena obrancov

Talianske kluby Juventus Turín a AS Rím sa dohodli na výmene obrancov. Do kádra talianskeho majstra bude putovať Luca Pellegrini, klub z večného mesta na oplátku posilní Leonardo Spinazzola. Obaja hráči si urobili meno na hosťovaniach, kde dostali dostatok priestoru.