Main Content

LA LIGA NEWS (30.6.): Marco Asensio môže opustiť Real Madrid

nedeľa, 30. jún 2019 13:14 | Autor: Timotej Gašper

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

FC BARCELONA: Najnovšie správy informujú, že ak sa Neymar vráti na Nou Camp, bude to znamenať jednoznačný koniec pre jeho reprezentačného kolegu, Philippe Coutinha. (Sky Sports)

FC BARCELONA: Katalánsky klub môže čoskoro prísť o obrancu Samuela Umtitiho, keďže klub bojuje o zisk Matthijsa de Ligta a o Umtitiho je veľký záujem v Premier League. (Daily Star) 

REAL MADRID: Podľa posledných prestupových špekulácií je Real Madrid ochotný pustiť Marca Asensia preč v prípade, že Liverpool kývne na výmenu za Sadia Maného. (Marca)

CELTA VIGO: O hviezdneho útočníka Viga, Iaga Aspasa, sa zaujímalo viacero klubov vrátane Barcelony, no posledné správy píšu, že hráč sa rozhodol pre zotrvanie v Celte Vigo, kde z neho spravili najlepšie plateného hráča klubu. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Nová akvizícia „Rojiblancos“, Marcos Llorente, priznal, že nad odchodom z Realu do Atlética nemusel dvakrát premýšľať a išlo teda o jasnú voľbu. (Marca)

SEVILLA: Podľa plátku Marca sú Sevillčania veľmi blízko z zisku ďalšej letnej posily. Novým hráčom sa má stať Luuk de Jong, 28-ročný kapitán PSV Eindhoven, ktorý v minulom ročníku zaknihoval 32 gólov a 10 asistencií. (Marca)