Main Content

TRANSFER NEWS (29.6.): Martin Škrtel späť do Veľkej Británie?

sobota, 29. jún 2019 08:30 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Škrtel
Martin Škrtel | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Škrtel ku Gerrardovi?

Daily Record píše, že reálne obnovenie spolupráce medzi slovenským obrancom Martinom Škrtelom a anglickým trénerom Stevenom Gerrardom. Obaja spolu pôsobili v Liverpoole. Škrtel je aktuálne hráčom Fenerbahce Istanbul, ale o jeho budúcnosti sa teraz vo veľkom špekuluje.

Diaz chce ostať v Reale Madrid

Denník Don Baloninformuje, že talentovaný útočník Mariano Diaz si uvedomuje konkurenciu  v útoku Realu Madrid, ale nerád by prestupoval alebo odchádzal na hosťovanie. Diaz je pripravený bojovať o miesto v zostave a chce ostať.

Almirón nerieši Real Madrid

 Real Madrid je najnovšie spájaný s útočníkom Miguelom Almirónom. Samotný hráč ale Bielemu Baletu na diaľku odkázal, že momentálne sa sústreďuje na Newcastle United, ktorého je futbalistom, i keď ho interes Merengues rozhodne teší.

PSG chce za Neymara veľa

FC Barcelona pokračuje v boji o brazílskeho útočníka Neymara, pričom jeden z klubových šéfov Jordi Cardoner povedal, že samotný hráč potvrdil, že sa chce do Katalánska vrátiť. Francúzsky majster PSG ale požaduje za Neymara trojcifernú čiastku, Philippeho Coutinha a hosťovanie Ousmanea Dembélého. Barca toľko ponúknuť doposiaľ odmietla.  

Fekir potrebuje novú výzvu

Bývalý tréner Olympiqueu Lyon  Bruno Genesio si myslí, že jeho niekdajší zverenec Nabil Fekir potrebuje novú výzvu, pričom vylúčený nie je ani jeho odchod do Liverpoolu, s ktorým bol spájaný už počas minulého roka. Samotný Fekir sa transferu niekam inam nebráni.

Jamés sa s Neapolom nedohodol

Cadena SER špekuluje, že aj keď má kolumbijský stredopoliar Jamés Rodriguez namierené do talianskeho SSC Neapol, samotnému hráčovi sa príliš z Realu Madrid do Serie A nechce. Rád by zotrval v španielskej najvyššej súťaži.