Main Content

TRANSFER NEWS (28.6.): 2 hráči pre PSG, posila pre Spurs

piatok, 28. jún 2019 08:15 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zouma prioritou Evertonu

Daily Star píše, že liverpoolsky Everton chce získať francúzskeho obrancu Kurta Zoumu z londýnskej Chelsea natrvalo. Kremenitý stopér v poslednom ročníku v Goodison Parku hosťoval a odohral 36 zápasov.

Zola opustí Chelsea

Denník The Guardian informuje, že Gianfranco Zola po odchode kouča Maurizia Sarriho taktiež končí na londýnskom Stamford Bridge. V tvoriacom sa realizačnom tíme Franka Lamparda podľa všetkého pokračovať nebude.

El Shaarawy má možnosti

Portál Calciomercatoinformuje, že taliansky útočník Stephan El Shaarawy má aktuálne iba dve možnosti. Jednou z nich je podpísanie novej zmluvy s AS Rím a druhou odchod do čínskej najvyššej súťaže, kde sa o neho zaujíma Šanghaj.

Navas do Manchestru United?

Denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester United začal zaujímať o kostarického brankára Keylora Navasa, ktorý je stále hráčom Realu Madrid, ale aktuálne to vyzerá, že by mohol zmeniť dres. Red Devils sú pripravení nahradiť Davida De Geu, ktorý zvažuje zmenu dresu.

PSG získa dvoch hráčov

Francúzsky plátok l'Equipe tvrdí, že Paríž Saint-Germain čoskoro oznámi zisk Andera Hereru a Pabla Sarabiu. Herrera prichádza z Manchestru United, Sarabia doteraz pôsobil v španielskom klube FC Sevilla.

Gomez na lane Spurs?

El Desmarque píše, že uruguajský útočník Maxi Gomez zo španielskej Celty Vigo, ktorý mal namierené do anglického West Hamu United, by sa mohol nakoniec sťahovať do iného londýnskeho klubu. Záujem o jeho služby totiž prejavil finalista Ligy majstrov Tottenham Hotspur.