Main Content

TRANSFER NEWS (25.6.): Neymar prestúpi do Barcelony, Mbappé do Realu Madrid

utorok, 25. jún 2019 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Kylian Mbappe
Neymar a Kylian Mbappe | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

30M za Salibu?

Arsenal je pripravený bojovať s Tottenhamom o získanie Williama Salibu z francúzskeho Saint-Etienne. L´Equipe píše, že tento 18-ročný stopér by mohol stáť približne 30 miliónov eur. Tottenham sa oňho začal zaujímať len nedávno.

Mbappé budúci rok

Španielsky denník Marca tvrdí, že francúzsky útočník Kylian Mbappé počas budúceho leta odíde z Parížu Saint-Germain a odíde do Realu Madrid, v drese ktorého sa chce stať najlepším futbalistom na svete a klubovou legendou.

Neymar na päť rokov

Katalánsky denník Sport píše, že návrat Neymara do FC Barcelona bude čoskoro hotovou vecou. Brazílsky útočník sa mal dokonca s katalánskym gigantom dohodnúť na päťročnom kontrakte. Všetko by malo byť potvrdené v úvode júla.

Pogbu United nepotrebujú

Gary Neville prehovoril o tom, že Manchester United nepotrebuje Paula Pogbu na to, aby bol klub úspešný. Francúzsky stredopoliar je dlhodobo spájaný s prestupom do Realu Madrid alebo do Juventusu Turín a sám povedal, že by rád odišiel.

Fabian Ruiz hráčom Realu Madrid?

Denník AS informuje, že záložník Fabian Ruiz z SSC Neapol by mohol odísť počas tohto leta do Realu Madrid za sedemdesiat miliónov eur. Ruiz má 23 rokov a patrí medzi najsledovanejších futbalistov na svojom poste.

Coutinho nevie, čo bude

Je možné, že FC Barcelona príde pred začiatkom budúcej sezóny o Philippeho Coutinha. Dôvodom je fakt, že brazílsky reprezentant nie je spokojný s uplynulým ročníkom a sám v rozhovore povedal, že momentálne nevie, aká bude jeho budúcnosť.