Main Content

TRANSFER NEWS (24.6.): Výmena Marca Asensia za Christiana Eriksena?

pondelok, 24. jún 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pogba môže odísť

Daily Star píše, že tréner Ole Gunnar Solskjaer povedal manažmentu Manchestru United, nech predá francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu, ktorý dal jasne najavo, že hľadá novú výzvu. Red Devils ho predajú tomu, kto ponúkne najviac.

Asensio za Eriksena?

Mirror informuje, že Tottenham Hotspur je ochotný pustiť dánskeho záložníka Christiana Eriksena do Realu Madrid, ak Biely Balet pošle opačným smerom španielskeho zakončovateľa Marca Asensia. Merengues doposiaľ nereagovali.

Tierney zatiaľ nie

Arsenal poslal Celticu Glasgow ponuku vo výške 15 miliónov libier na získanie ospevovaného ľavého obrancu Kierana Tierneyho. Informáciu priniesla škótska verzia denníka The Sun. Katolíci ale ponuku Kanonierov zatiaľ odmietli.

Icardi musí odísť

Tréner Interu Miláno Antonio Conte dal jasne najavo, že neráta s argentínskym útočníkom Maurom Icardim, ktorý v minulej sezóne riešil prestup zo San Sira. Argentínčan vtedy prišiel aj o kapitánsku pásku a Conte ho v tíme nechce. Informoval plátok Corriere dello Sport.

Khedirov odchod

Príchod talianskeho trénera Maurizia Sarriho do Juventusu Turín by mal znamenať koniec nemeckého futbalistu Samiho Khediru v tomto klube. Informoval o tom Calciomercato, ktorý píše, že Khedira sa nehodí Sarrimu do jeho systému.

Benitez odíde

Denník Daily Mail píše, že Rafael Benitez počas tohto leta opustí Newcastle United. Španielsky kouč má totiž na míle rozdielne predstavy o budúcnosti klubu ako majiteľ The Magpies Mike Ashley. Potvrdilo to viacero britských plátkov.