Main Content

TRANSFER NEWS (23.6.): Neymar napísal hráčom Barcelony

nedeľa, 23. jún 2019 12:24 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alexis ostane

The Times píše, že Manchester United je pripravený nechať si vo svojom kádri čilského útočníka Alexisa Sancheza. Najlepšie platený hráč mužstva má za sebou katastrofálny ročník, ale na Copa América v drese svojej krajiny pookrial a dáva góly.

Ferguson radí

Legendárny Sir Alex Ferguson je podľa Sky Sports pripravený radiť Manchestru United v prebiehajúcom prestupovom období. Zatiaľ ale nie je isté, či manažment Red Devils o rady klubovej legendy stojí.

Problémom bol plat

Barcelona neuspela v prestupovom boji o holandského obrancu Matthijsa De Ligta preto, že stopérovi Ajaxu Amsterdam odmietala v mladom veku platiť ročný plat vo výške 12 miliónov eur. De Ligt posilní Juventus Turín.

Neymar napísal

Neymar mal podľa španielskej tlače napísať svojim ex-spoluhráčom v skupinovom chate na sociálnej sieti, že sa vracia do Barcelony. Útočník PSG verejne prizná, že odchod zo Španielska ľutuje, stopne súdny proces, ktorý s FCB vedie a uskromní sa po platovej stránke.

Carrasco asi nie

Arsenal bol jasným favoritom na získanie belgického reprezentanta Yannicka Carrasca z čínskej najvyššej súťaže, ale Dalian ho odmieta opustiť preč na starý kontinent. Aktuálne to vyzerá, že Carrasco Arsenal neposilní.

Koulibaly do City?

Manchester City je podľa talianskeho plátku Tuttosport favoritom na získanie senegalského obrancu Kalidoua Koulibalyho, ktorý podáva fantastické výkony v drese talianskeho SSC Neapol. Koulibalyho sledoval aj Manchester United, ale nezískal ho.