Main Content

TRANSFER NEWS (21.6.): Čech do Chelsea, Mbappé do Realu Madrid?

piatok, 21. jún 2019 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Pelé a Kylian Mbappé
Pelé a Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mbappé budúce leto?

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej sa bude Real Madrid snažiť zabojovať o získanie francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého, ktorý oblieka dres PSG. Malo by sa tak stať ale až v lete 2020.

Čechov návrat do Chelsea

Londýnska Chelsea dnes potvrdila návrat Petra Čecha na Stamford Bridge. Čech bude pôsobiť ako poradca na technickom a športovom úseku a pomáhať pri určovaní smerovania celého klubu. 

Arsenal loví v Reale Madrid

Lucas Vazquez je na odchode z Realu Madrid a favoritom na jeho získanie je londýnsky Arsenal. Španielsky plátok Don Balón píše, že fanúšikom tohto ofenzívneho univerzála je hlavne kouč Gunners Unai Emery.

Liverpool bude míňať

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp tvrdí, že úradujúci víťaz Ligy majstrov bude v letnom prestupovom období míňať peniaze na nové posily. Momentálne nie je isté, kto by mohol The Reds posilniť. Informáciu priniesla televízia Sky Sports.

Fernandes Spurs neposilní

Sky Sports píše, že Bruno Fernandes zo Sportingu Lisabon nakoniec neposilní Tottenham Hotspur, ktorý ho sledoval niekoľko týždňov. Fernandes je ale naďalej spájaný s odchodom do Premier League, konkrétne do Manchestru United.

Maguire do City?

V tejto chvíli je podľa denníka Daily Star favoritom na získanie anglického reprezentanta Harryho Maguirea z Leicestru City majster Premier League Manchester City. Sky Blues chcú tohto stopéra získať prakticky za každú cenu.