Main Content

TRANSFER NEWS (18.6.): Totti končí, Griezmann nič. Coutinho a United? Nikdy

utorok, 18. jún 2019 11:34 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Griezmann? Nič.

Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu povedal, že medzi Barcelonou a Antoineom Griezmannom nedošlo k nijakej dohode. Griezmannov transfer do FCB mal byť hotovou vecou, ale ako sa ukazuje, isté nie je nič. Sky Sports reprodukuje správy španielskych plátkov, ktoré tvrdia, že o Francúzovi bude viac známeho v júli, kedy by mala klesnúť jeho výkupná klauzula.

Chelsea odmietla ponuky

Sky Sports píše, že londýnska Chelsea mohla predať brazílske krídlo Williana za 35 miliónov libier, pričom túto čiastku mali ponúkať Barcelona a Atlético Madrid. The Blues ale spoľahlivého ofenzívneho univerzála predať nechcú.

City chce Rodriho

Manchester City podľa Sky Sports chce získať Rodriho, ktorého čas v Atléticu Madrid zrejme plynie ku koncu. Rojiblancos rátajú s tým, že prídu o svojho doterajšiu oporu. Do City ho chce dlhodobo získať kouč Pep Guardiola.

Diop za 60M

Issa Diop neopustí West Ham United za menej ako za šesťdesiat miliónov libier, píše Sky Sports. Manchester United by rád kúpil tohto mladíka z kádra The Hammers, ale je ochotný zaplatiť len 45 miliónov libier. 

Totti skončil v Ríme

30 rokov. Toľko bol Francesco Totti súčasťou AS Rím a teraz v klube končí. Totti, ktorého slová priniesla aj televízia Sky Sports, povedal, že nie je spokojný so situáciou, ktorá v mužstve Vlkov momentálne je. Preto abdikoval z funkcie športového riaditeľa.

Coutinho a United? Nie!

Philippe Coutinho možno toto leto opustí Barcelonu, čo pripúšťa aj Sky Sports, ale rozhodne neposilní Manchester United. Dôvod je prostý. Brazílčan ctí Liverpool, kde hrával pred odchodom do Španielska. The Reds sú ale najväčším rivalom United. Coutinho vie, že fanúšikovia LFC by mu takýto transfer neodpustili.