Main Content

Martin Škrtel si údajne našiel nový klub

utorok, 18. jún 2019 07:20 | Autor: Martin Gregor

Martin Škrtel
Martin Škrtel | zdroj: TASR

Dlhoročný, žiaľ už bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie, Martin Škrtel, si mal podľa informácií zahraničných médií nájsť nového zamestnávateľa.

Špekulovalo sa o tom, že kroky 34-ročného rodáka z Handlovej budú viesť do Talianska, kde bol spájaný s Parmou, teda klubom, v ktorom pôsobí aj Juraj Kucka. Napokon sa však situácia vyvinie pravdepodobne tak, že zostane naďalej v Turecku.

So svojim budúcim zamestnávateľom, ktorý má byť Besakeshir Istanbul, sa mal už dohodnúť na novej dvojročnej zmluve. Ak sa táto špekulácia potvrdí, Škrtel si kvalitatívne polepší. Kým Fenerbahce skončilo v lige až šieste, Basekeshir obsadil v Super lig druhé miesto a čaká ho kvalifikácia o účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov. 

V súvislosti so Škrtelom sa v posledných mesiacoch špekulovalo aj o kluboch ako FC Barcelona či Juventus Turín, no v nich by zastával skôr úlohu zdravého náhradníka, ktorý by bol k dispozícií v prípade zranenia hlavných defenzívnych pilierov. Táto pozícia Škrtelovi nevyhovovala a tak záujem popredných klubov nebol preňho atraktívny.