Main Content

Digi prináša rozprávkové leto a skvelé zľavy

pondelok, 17. jún 2019 15:30 | Autor: Sport7 sk

Digi Slovakia
Digi Slovakia | zdroj: Digi TV

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA si na letné obdobie pripravila zaujímavú ponuku. Výhodné zľavy na prvých 6 mesiacov pre nových zákazníkov, TV + Internet pod jednou strechou, ako aj rozprávková ponuka detských programov pre všetkých. Novú letnú kampaň uvádza spoločnosť na trh na Deň detí 1. júna 2019. 

ROZPRÁVKOVÉ LETO ZAČÍNA

JÚN BUDE UŽ TRADIČNE PATRIŤ DEŤOM. DIGI Slovakia nezabúda na najmladších divákov a počas celého júna získajú všetci zákazníci prístup až k desiatim detským programom, ktoré sú súčasťou balíka Premium. Všetky deti si tak budú môcť vychutnať množstvo krásnych rozprávok a dobrodružstiev spolu so svojimi obľúbenými hrdinami.

➢ Ťuki TV
➢ JimJam
➢ Cartoon Network
➢ Minimax ➢ Duck TV
➢ Megamax
➢ Disney Channel
➢ Nickelodeon
➢ LALA TV
➢ Nick Junior   

LETNÁ ZĽAVA: SATELITNÁ TV UŽ OD 6,90 € 

DIGI V LETNOM OBDOBÍ PONÚKA VŠETKÝM NOVÝM ZÁKAZNÍKOM VÝHODNÉ ZĽAVY. Pri využití letnej kampane s dvojročnou viazanosťou zákazníci dostanú až 6 zľavnených mesiacov za cenu 6,90 € mesačne pri satelitnom balíku Štandard a rovnako skvelú cenu 9,90 € mesačne na prvých 6 mesiacov za rozšírený balíček Premium. 

Ešte výhodnejšie až 50% zľavy majú dostupné zákazníci pri káblovke po dobu 3 mesiacov pri využití balíčka Štandard a až na 6 mesiacov pri balíčku Premium. Pri oboch produktoch DIGI ponecháva benefit bezplatnej inštalácie služby, vďaka čomu zákazníci ušetria výdavky až do výšky 80 €.

DIGI SLOVAKIA naďalej víta nových zákazníkov a všetkým želá veľa oddychu a krásne leto.