Main Content

TRANSFER NEWS (16.6.): Upratovanie v Reale, Salahova budúcnosť

nedeľa, 16. jún 2019 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Salah teraz nie

Daily Mirror tvrdí, že Liverpool počas leta 2019 na sto percent nepredá egyptského útočníka Mohameda Salaha, ktorého chce získať predovšetkým Real Madrid. O rok by ale vraj situácia mohla byť iná.

Arsenal blízko posily

Prvou letnou posilou londýnskeho Arsenalu by sa podľa televízie Sky Sports mohol stať ospevovaný útočník Alexis Claude-Maurice, ktorý má za sebou výborný ročník vo francúzskej Ligue 1 v drese tamojšieho klubu Lorient.

Lo Celso za 70M?

Sky Sports Informuje, že prestup Giovaniho Lo Celsa zo španielskeho Realu Betis do Tottenhamu Hotspur by mohol byť uzavretý po konci prebiehajúceho turnaja Copa América. Spurs si ale musia pripraviť 70 miliónov libier.

United chcú Diopa

Podľa Sky Sports sa Manchester United najnovšie zameral na získanie talentovaného Issu Diopa, ktorý je k dnešnému dňu hráčom konkurenčného West Hamu United. The Hammers sa predaju nebránia, ale lacné to nebude.

Guerreiro do Barcelony?

Marca informuje, že najnovším prestupovým cieľom FC Barcelona sa stal Raphael Guerreiro z nemeckej Borussie Dortmund. Dortmund má s Kataláncami dobré obchodné vzťahy, čo by transferu mohlo pomôcť.

Vazquez preč, Diaz hosťovanie?

Podľa denníka Marca by mohol Real Madrid poslať talentovaného Brahima Diaza na ročné hosťovanie, pričom jeho spoluhráč Lucas Vazquez by dokonca mohol Biely Balet opustiť počas tohto prestupového obdobia natrvalo.