Main Content

TRANSFER NEWS (13.6.): Suarez chce odísť. Bale ostane, čo chce PSG?

štvrtok, 13. jún 2019 10:19 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Fernandes nezávisí od Pogbu

Portugalský denník O Jogo píše, že možný príchod Bruna Fernandesa zo Sportingu Lisabon do Manchestru United nezávisí na tom, či klub predá francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. Fernandes je záujemcom k dispozícii za sedemdesiat miliónov eur.

Tierney za Mendyho?

Ferland Mendy sa stal piatou letnou posilou Realu Madrid a Olympique Lyon prišiel o svoju defenzívnu oporu. Francúzsky klub pracuje na náhrade, ktorou by sa mohol stať 22-ročný Kieran Tierney zo škótskeho Celticu Glasgow. Informáciu priniesol Goal.com. 

Cillessen len tak neodíde

30-ročný holandský brankár Jasper Cillessen chce opustiť Barcelonu a nájsť si klub, kde bude pravidelne chytať ,ale ako sa ukazuje, nebude to jednoduché. Goal tvrdí, že Katalánci chcú za svoju brankársku dvojku privysokú sumu.

PSG nechce prehrať

Holandský denník De Telegraaf píše, že Paríž Saint-Germain chce získať Matthijsa De Ligta z Ajaxu Amsterdam predovšetkým preto, aby neprehral ďalší prestupový boj s FC Barcelona. PSG naposledy nezískalo Frenkieho De Jonga, ktorý si nakoniec vybral Barcelonu.

Bale asi neodíde

Gareth Bale má vysoké platové podmienky, čo pravdepodobne znemožní jeho letný odchod z Realu Madrid. Britský denník The Times píše, že o Walesana bol záujem v rôznych kútoch Európy, ale práve finančné požiadavky sa ukázali byť problematickým bodom.

Suarez chce odísť

Španielsky stredopoliar Denis Suarez vyjadril chuť opustiť Barcelonu, pretože na Camp Nou nevidí svoju budúcnosť reálne. „Chcem opustiť Barcelonu a hrať. Rád by som ostal v španielskej lige. V Barcelone som bol dva mesiace kvôli zotavovaniu sa zo zranenia, ale nikto z klubu so mnou nehovoril,“ povedal pre plátok El Larguero