Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po výhre Slovenska v Azerbajdžane

utorok, 11. jún 2019 20:15 | Autor: TASR

Hlasy po zápase Azerbajdžan - Slovensko
Hlasy po zápase Azerbajdžan - Slovensko | zdroj: TASR

Slovenská futbalová reprezentácia suverénne triumfovala na pôde Azarbajdžanu (1-5) posunula sa na predbežné prvé miesto kvalifikačnej E-skupiny. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

hlasy po zápase (zdroj: RTVS):

Pavel Hapal, tréner SR: "Samozrejme, výkon bol výborný. Od začiatku sme vstúpili dobre, hoci domáci znížili, v druhom polčase sme pridali ďalšie góly, takže spokojnosť. Na Marekovi Hamšíkovi aj na celej stredovej trojici bola od začiatku zrazu vidno obrovská vôľa a chuť. Očakávali sme komplikovaný zápas, išlo to ľahšie vďaka dobrému výkonu. Väčšinu týchto chlapcov som trénoval v dvadsaťjednotke, potvrdzujú, že sú dravci a chcú reprezentovať Slovensko."

Marek Hamšík, autor dvoch gólov SR: "Je to krásne, veľmi si to cením a veľmi ma to teší. Dvadsaťštyri gólov v reprezentácii je niečo úžasné, ani som o tom nesníval. Podarilo sa mi to v dôležitom zápase. Uľahčili sme si to výborným výkonom. Veľmi som sa tešil na tento zápas a som rád, že mi to tam padlo. Tieto tri body sa budú počítať."

Stanislav Lobotka, autor gólu SR: "Videl som, že tam je otvorený priestor, našťastie to tam padlo. V prvom momente po skórovaní som nevedel, čo mám robiť, lebo nedávam príliš veľa gólov. Domáci hráči boli nepríjemní, po štvrtom góle sme si to už ukontrolovali."

Článok aktualizujeme