Main Content

TRANSFER NEWS (11.6.): Maguire do City či United? Van De Beek k Spurs?

utorok, 11. jún 2019 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Maguire so spoluhráčmi oslavuje gól Anglicka
Harry Maguire so spoluhráčmi oslavuje gól Anglicka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Oblaka láka United

Slovinský brankár Jan Oblak dal podľa americkej televízie ESPN najavo, že by rád odišiel do Manchestru United, ktorý sa o jeho služby začal zaujímať. Atlético Madrid by Oblaka nepredalo za menej ako sedemdesiat miliónov eur.

Sarriho odchod hotový

Sky Italy píše, že odchod Maurizia Sarriho z Chelsea do Juventusu Turín je hotovou vecou. Teraz už nejde o to, či sa tento obchod stane, ale skôr, kedy k nemu dôjde. Vec by mala byť uzavretá v priebehu tohto týždňa.

Bitka o Maguirea

Leicester City vie, že udržať si obrancu Harryho Maguirea môže byť nereálne. Sky Sports totiž informuje, že o tohto anglického reprezentanta sa začali eminentne zaujímať Manchester United a Manchester City.

United pod cenu nepôjdu

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba je pod drobnohľadom Realu Madrid a Juventusu Turín. Manchester United ale svoju najväčšiu hviezd pod cenu predať nechcú. Sky Sports hlása, že Pogba nepôjde preč za menej ako 160 miliónov eur.

Spurs chcú VDB

Sky Sports tvrdí, že finalista Ligy majstrov Tottenham Hotspur bojuje o Donnyho Van De Beeka z Ajaxu Amsterdam. Talentovaný mladík ukázal svoje danosti v uplynulom ročníku a vo veľkom sa hovorí o jeho odchode inam.

Odíde Draxler?

Julian Draxler možno odíde z Parížu Saint-Germain. Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej tento nemecký reprezentant môže odísť do Tottenhamu Hotspur, ktorý sa o jeho služby zaujíma už dlhšie obdobie.